Couveuseafdeling Jeroen Bosch Ziekenhuis

Bezoektijden


Bezoektijden gelden niet voor ouders, broertjes en zusjes; zij zijn altijd welkom. Om voor uw kind zoveel mogelijk rust te creëren, hebben we bezoekregels ingesteld voor het overige bezoek op de couveuse-unit.


Zoveel mogelijk rust
U bent als ouder verantwoordelijk voor het regelen van het bezoek. Bezoek is welkom tot 20.00 uur, behalve tussen 12.00 uur – 15.00 uur want dan rusten de baby’s en moeders. Wij adviseren om met niet meer dan vijf personen tegelijk op de suite aanwezig te zijn.Afgezien van de broertjes en/of zusjes mogen er geen kinderen beneden de 7 jaar op bezoek komen op het zaaltje. Dit om besmetting van kinderziektes te voorkomen. Op de suite mag dit wel.

Broertjes/zusjes

Heeft u nog meer kinderen, dan zijn deze van harte welkom. Als uw baby in de couveuse ligt, mogen de deurtjes van de couveuse open, zodat de kinderen aan hun nieuwe broertje of zusje kunnen wennen.


Als u uw kind(-eren) meeneemt naar het ziekenhuis, is het belangrijk dat er iemand met u meekomt die de kinderen opvangt. De kinderen kunnen eventueel speelgoed halen in de ouderkamer, deze bevindt zich voor aan links op de afdeling. Ook kunt u samen met uw kind gebruik maken van deze ouderkamer door daar te spelen of wat te lezen.


<< Terug naar de onderwerpen